partiesonthefringe.com
0
Valutor:
Kategorier
Erbjudanden
Kvinna - 2017 Esprit Leona - Pumps - Svart KPFU2015567
Kvinna - 2017 Esprit Leona - Pumps - Svart KPFU2015567
1.541,04SEK  754,19SEK
spara: 51% rabatt
Kvinna - 2017 Mai Piu Senza Ankelboots - Svart WTJG6015568
Kvinna - 2017 Mai Piu Senza Ankelboots - Svart WTJG6015568
1.498,59SEK  732,15SEK
spara: 51% rabatt
Hem >  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Shipping Policy
Ett. Vänligen bekräfta leveransadressen innan du betalar, du är bäst att lämna telefonnummer för kontakt. Ange en giltig e-postadress och kontrollera e-post efter att du har köpt för uppdaterad information.
2. Objekt är i allmänhet skeppas inom 3 arbetsdagar efter betalning har verifierats (lö och sön och helgdagar undantagna mest nationella).
Tre. När försändelsen har paketet, kommer vi överför dig som spårningen numrerar, när det är tillgängligt. Paketet transit tid tar normalt 7 till 14 arbetsdagar, beroende på destinationen, helgdagar och faktorer utanför Postal Service: s kontroll. Om det finns en liten "försening, vänligen ha mer tålamod.

Återbetalningspolicy
Ett. Vi tillåter endast en fullständig återbetalning för objekt som har problem orsakade av oss.
2. Om återvänder paketet inte innehåller alla de tillbehör och delar den levererades med, kommer kostnaden för de tillbehör och delar dras av från den totala produkten pris och kan endast motivera en partiell återbetalning.
Tre. Om du av någon anledning behöver ändra storlek, färg, eller bidraget är under på grund av "skillnad", kommer transportkostnaden dras av från den totala produktpriset.

Återgång politik
Returer eller byten är tillåtna, förutsatt att kunden har köpt produkten via hemsidan och det är inom 30 dagar från dagen för mottagandet. Vänligen kontakta oss om du behöver returnera eller byta.
Alla paket måste skickas via en spårbar metod, till exempel bekräftelse av den amerikanska postutdelning, UPS eller Federal Express. Vi är inte ansvariga för paket som försvinner under transport. När vi har fått din retur, vänligen ta upp till 5 arbetsdagar att slutföra din retur eller byte.
tillbaka